Υπηρεσίες

Η benchmark προσφέρει:

- κορυφαίας ποιότητας συμβουλευτικές υπηρεσίες, για στρατηγική επικοινωνία σε απ’ ευθείας επαφή με το κοινό-στόχος
- δημιουργικές και ολοκληρωμένες λύσεις για ενέργειες below the line, ειδικά σχεδιασμένες και απόλυτα προσαρμοσμένες σε κάθε περίσταση
- άρτια υλοποίηση και στις πιο απαιτητικές παραγωγές, με συνεργασία κορυφαίων επαγγελματιών
- ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε κάθε έργο, από το στάδιο του στρατηγικού σχεδιασμού, μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια.

Στόχος της benchmark είναι να κατανοεί σε βάθος τις ανάγκες των πελατών της και να εντοπίζει στρατηγικές και δημιουργικές διεξόδους σε κάθε ζητούμενο.
Η benchmark σχεδιάζει και υλοποιεί Concept events που αποτελούν τη στρατηγική και δημιουργική συνέχεια της επικοινωνίας κάθε μάρκας προϊόντων ή υπηρεσιών.
Η παρουσία σε μια έκθεση, ιδίως κλαδική, είναι μια εξαιρετικά απαιτητική υπόθεση. Στόχος δεν είναι μόνο η υπεροχή απέναντι στον ανταγωνισμό.
Όλο το φάσμα των εργασιών και όλη η τεχνογνωσία για ένα άψογο αποτέλεσμα, παρέχονται από τη benchmark εξασφαλίζοντας μια κορυφαία διοργάνωση.
Όταν οι κοινωνικές ή προσωπικές στιγμές έχουν ξεχωριστή αξία, χρειάζονται ξεχωριστή φροντίδα: πρωτότυπο και ταιριαστό σχεδιασμό, ιδιαίτερες προτάσεις, εντυπωσιακή και άψογη εκτέλεση.
Στην benchmark παρέχονται υπηρεσίες στρατηγικού και επιχειρησιακού σχεδιασμού υψηλών προδιαγραφών. Ουσιαστική γνώση της τοπικής αγοράς και υψηλό επίπεδο προσφερόμενων υπηρεσιών.