Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Η benchmark event management ιδρύθηκε το 2009 από τη Μαρίνη Σαριδάκη, η οποία συμπλήρωσε 20 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας σε κορυφαίες εταιρείες, με εξειδίκευση στο χώρο του στρατηγικού σχεδιασμού επικοινωνιακών ενεργειών και του below the line consulting. Αντικείμενο της benchmark είναι η ολοκληρωμένη επικοινωνία, με έμφαση σε όλο το φάσμα των υπηρεσιών below the line και event management.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

κορυφαίας ποιότητας συμβουλευτικές υπηρεσίες, για στρατηγική επικοινωνία σε απ’ ευθείας επαφή με το κοινό-στόχος
δημιουργικές και ολοκληρωμένες λύσεις για ενέργειες below the line, ειδικά σχεδιασμένες και απόλυτα προσαρμοσμένες σε κάθε περίσταση  
άρτια υλοποίηση και στις πιο απαιτητικές παραγωγές, με συνεργασία κορυφαίων επαγγελματιών
ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε κάθε έργο, από το στάδιο του στρατηγικού σχεδιασμού, μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια.

 

below the line consulting
below the line consulting

Στόχος της benchmark είναι να κατανοεί σε βάθος τις ανάγκες των πελατών της και να εντοπίζει στρατηγικές και δημιουργικές διεξόδους σε κάθε ζητούμενο.

concept events
concept events

Η benchmark σχεδιάζει και υλοποιεί Concept events που αποτελούν τη στρατηγική και δημιουργική συνέχεια της επικοινωνίας κάθε μάρκας προϊόντων ή υπηρεσιών.

exhibitions
exhibitions

Η παρουσία σε μια έκθεση, ιδίως κλαδική, είναι μια εξαιρετικά απαιτητική υπόθεση. Στόχος δεν είναι μόνο η υπεροχή απέναντι στον ανταγωνισμό.

concerts
concerts

Όλο το φάσμα των εργασιών και όλη η τεχνογνωσία για ένα άψογο αποτέλεσμα, παρέχονται από τη benchmark εξασφαλίζοντας μια κορυφαία διοργάνωση.

social events - parties
social events - parties

Όταν οι κοινωνικές ή προσωπικές στιγμές έχουν ξεχωριστή αξία, χρειάζονται ξεχωριστή φροντίδα: πρωτότυπο και ταιριαστό σχεδιασμό, ιδιαίτερες προτάσεις, εντυπωσιακή και άψογη εκτέλεση.

destination management
destination management

Στην benchmark παρέχονται υπηρεσίες στρατηγικού και επιχειρησιακού σχεδιασμού υψηλών προδιαγραφών. Ουσιαστική γνώση της τοπικής αγοράς και υψηλό επίπεδο προσφερόμενων υπηρεσιών. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


ΓΚΑΛΕΡΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ